Luksusta laineilla

Big Cat on paljon enemmän kuin tavallinen asuntolautta. Se on tilava, täysin käyttötarpeeseen mukautettavissa oleva, kelluva luksushuvila. Se sopii erinomaisesti perheen liikkuvaksi lomakodiksi tai edustuskäyttöön.

Aloita oman Big Cat -asuntolauttasi suunnittelu olemalla yhteydessä meihin tai tiedustele vuokrausmahdollisuudesta.

Mitat

Esittely

Big Cat on esittelyssä ja majoituskäytössä Savonlinnassa Lossiranta Lodge -majatalon laiturissa. Aluksen esittely varataan kauttamme, mutta majoitusvaraus tehdään Lossiranta Lodgen kautta.

Moduulirakenne

Big Cat -asuntolautan rakenne koostuu moduuleista, joten alus on helppo rakentaa valmiiksi ja viimeistellä  halutun vesistön äärellä.  Erikoiskuljetuksella valmis alus voidaan myös viedä haluttuun paikkaan.

Sisävesille suunnitellun Big Catin rakenne muistuttaa katamaraania: alla on ponttoonit, runko on kevyttä ja jäykkää komposiittia. Liikkumiseen tarvittava energia saadaan perämoottoreista, käyttösähkö aurinkopaneeleista. Matkanopeus on viisi  solmua.

Big Catia voidaan ohjata sekä ylä- että alaohjaamosta. Rakenne on tasapainotettu niin, ettei se kallistu, vaikka ihmiset olisivatkin samalla laidalla maisemia ihailemassa.

Asuntolautan huolto on helppoa, ponttoonien yläpuolella olevien huoltoluukkujen kautta pääsee käsiksi huollettaviin laitteisiin ilman purkutöitä. 

Syntyvät harmaat vedet otetaan säilöön eikä niitä lasketa satama-alueille. Septitankki on tilava ja sen tyhjennysväli on useita viikkoja.

Asuntolautalla on CE-merkintä.

Viihtyisät tilat

Big Cat soveltuu sekä perhe- että edustuskäyttöön. Voit vaikuttaa asuntolautan sisustukseen ja varustukseen, kuten myös ulkopintojen väreihin. Sisätilat ovat täysin muokattavissa, esimerkiksi makuuhuoneiden määrä voidaan toteuttaa tarpeesi mukaan.

Ylinnä on tilava aurinkokansi grillisaarekkeineen. Lisää oleskelutilaa on osin katetuilla alakansilla edessä ja takana. Asuntolautan sisällä on iso oleskelutila, erillinen makuutila, johon mahtuu parivuode, hyvin varustettu keittiö sekä saunaosasto suihku- ja pesutiloineen. Pesutilasta löytyvät myös laitteet pyykin pesuun ja kuivaukseen.

Big Catissa on mahdollisuus asua heti jäiden lähdöstä aina myöhäiseen syksyyn saakka. Se voidaan varustaa myös talviasuttavaksi.

Sisätilat pysyvät hyvin lämpiminä lattialämmityksen avulla pikkupakkasellakin. Alusta ei myöskään tarvitse telakoida talveksi, sillä sen runko kestää jäiden paineen.

Aloita kelluvan lomakotisi suunnittelu tästä.

Kiinnostuitko?

Siirry sivun alkuun