Houseboat Villan luksusalusmallit pähkinänkuoressa

Houseboat Villan ensimmäisen mallin Big Catin prototyyppi valmistui vuonna 2020. Meillä on valmius ottaa lisää Big Cat -aluksia tuotantoon heti kun asiakkaan kanssa päästään sopimukseen neuvotteluissa. Suunnitteilla on myös pienempi malli, hybridimalli, sähköinen malli, Bar Cat ja siirrettävä terassilaiva, jotka voidaan myös ottaa tuotantoon sopimuksen syntyessä ostajan kanssa.

Big Cat

Big Cat on täysin ympärivuotiseeen veneilyyn soveltuva kelluva luksuslomakoti, jossa on asuintilaa 50 neliömetrin verran. Aluksessa on kahden hengen makuuhuone, tilava keittiö ja oleskelutila sekä wc-, suihku- ja saunatilat. Ulkotiloista löytyy tilava aurinkokansi grillaussaarekkeineen sekä etu- ja takakannet. Big Cat sopii sekä perhe- että edustuskäyttöön. Se liikkuu kahden perämoottorin avulla ja ottaa osan käyttösähköstään aurinkopaneeleista. Muu sähkö tuotetaan aluksen omalla sähkögeneraattorilla tai otetaan maasähköverkosta satamassa. Kelluva lomakoti voi tarjota myös matkailuyrityksille ja lomakylille erinomaisen majoituspaikan matkailijoita ajatellen.

Pienempi malli

Big Catista on mahdollista toteuttaa ja ottaa tuotantoon pienempi versio, joka soveltuu esimerkiksi yhden hengen kelluvaksi lomakodiksi. Big Catin tavoin aluksesta löytyy keittiö, oleskelutila, makuuhuone, sauna-suihku- ja wc-tilat. Erottava tekijä suurempaan malliin on, että tilat ja aluksen koko ovat pienemmässä mittakaavassa.

Hybridimalli

Koska vastuullisuus on Houseboat Villalle tärkeää, olemme suunnitelleet myös hybridimallin, joka käyttää ajoon myös sähkömoottoreita. Pyrkimys on tehdä aluksesta entistä energiaomavaraisempi. Myös tässä aluksessa hyödynnetään aurinkoenergiaa sähköntuotannossa.

Sähköinen malli

Houseboat Villa on suunnitellut myös täysin sähköllä toimivan mallin. Tämän mallin sähkömoottoreilla onnistuu tällä hetkellä noin kahden tunnin mittainen ajo, mutta seuraamme aktiivisesti uuden teknologian kehitystä ja hyödynnämme sitä sähkömoottoreiden käyttöajan pidentämisen suhteen. Myös tässä aluksessa hyödynnetään aurinkoenergiaa sähköntuotannossa.

Bar Cat

Bar Cat on kelluvaksi ravintolaksi tai baariksi tarkoitettu kelluva alus, johon mahtuu 42 asiakaspaikkaa sekä keittiö-, anniskelu- ja wc-tilat. 18-metristä alusta voi ajaa ilman kuljettajalupakirjaa. Asiakkaan halutessa Bar Catiin lisää asiakaspaikkoja voidaan alusta jatkaa moduulirakentamisen turvin pituussuunnassa. Bar Cat tarjoaa upean elämyksen kesällä vesistön äärellä hyvästä juomasta ja ruuasta nauttivalle lomailijalle. Alus sopii ravintoloitsijalle, joka haaveilee aluksesta veden äärellä tai satamassa.

Siirrettävä terassilaiva

Siirrettävä terassilaiva on saatavilla ilman moottoreita tai moottoreilla. Ilman moottoreita saatava alus on huoltovapaa, ja sitä siirretään paikasta toiseen hinaajan avulla. Siirrettävä terassilaiva on hyvin kustannustehokas ja omavarainen. Alus ottaa energiansa ja lämpönsä järvestä. Siirrettävä terassilaiva sopii sekä ravintola- että hotellikäyttöön tai niiden yhdistelmäksi satamaan. Aluksesta on saatavilla pienempi, 210-paikkainen versio ja suurempi, 400-paikkainen versio.

Siirry sivun alkuun