Houseboat Villan mallit suunnittelusta tuotantoon

Houseboat Villan kelluva lomakoti Big Cat, muut kelluvat luksushuvilamallimme sekä kelluva ravintola-alus Bar Cat ovat suunniteltavissa asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti. Jos kiinnostut jostakin aluksestamme, päätät ottaa meihin yhteyttä ja mielenkiintosi jatkuu ensitiedustelun jälkeen, seuraava askel on istua yhdessä neuvottelupöydän ääreen. Suunnittelussa huomioidaan kaikki seikat, mitä asiakkaan kanssa sovitaan ja hinta määräytyy aluksen varustelun mukaan. Kelluva luksuslomakoti tai kelluva ravintola-alus valmiina asiakkaan käyttöön noin puolen vuoden kuluttua sopimuksen allekirjoittamisesta.

Sisustus

Big Cat, Bar Cat tai jokin muu Houseboat Villan kelluva lomakoti on mahdollista ostaa joko täysin kalustettuna tai ilman kalusteita. Jos asiakas päättää ostaa kalustetun aluksen, ovat mahdollisuudet sisustuksen suhteen rajattomat. Esimerkiksi makuuhuoneeseen on mahdollista saada parisänky, kaksi yhden hengen sänkyä tai kerrossänky. Sisustus suunnitellaan asiakkaan kanssa niin, että siinä käytetyt kalusteet, materiaalit ja värit vastaavat uuden omistajan toiveita.

Tekniikka

Kaikkiin luksusalusmalleihimme tulee perustekniikka ja koneet paikoilleen ostajaa varten. Uusi omistaja pääsee vaikuttamaan aluksen suunnitteluun osittain myös tekniikan osalta. Pohdittavia vaihtoehtoja ovat muun muassa haluaako omaan alukseensa puu- vai sähkösaunan, polttoaineella vai sähköllä toimivat moottorit ja asennetaanko alukseen aurinkopaneelit. Lisäksi esimerkiksi keittiön teknisiin ratkaisuihin kuten uunin, astianpesukoneen tai jääkaapin malliin voi vaikuttaa. Asiakkaan päätettäväksi jää myös, haluaako hän pyykinpesukoneen aluksen tiloihin.

Koko

Big Cat tai jokin muu Houseboat Villan valmistama luksusalus on mahdollista ostaa esimerkiksi suuremmassa koossa tai vaihtoehtoisilla ratkaisuilla. Nyt myynnissä olevassa, valmiissa Big Catissa on asumistilaa 50 neliömetrin verran, ja siitä löytyy ulkokansien lisäksi avokeittiö ja oleskelutila, makuuhuone, sauna ja pesutilat sekä wc. Big Cat on kuitenkin suunniteltavissa esimerkiksi kahdella makuuhuoneella varustettuna tai jopa useammalla. Samoin esimerkiksi aluksen keittiö on mahdollista suunnitella suuremmaksi kuin ensimmäisenä valmistetussa Big Catissa. Aluksen pohja rakennetaan 6 metriä x 2,5 metriä suurista moduuleista, ja aluksen kokoa on mahdollista jatkaa moduulien suomien mahdollisuuksien puitteissa. Hyvin suuresta aluksesta haaveilevan ostajan on syytä muistaa, että yli 20 metriä pitkän aluksen ohjaamiseen vaaditaan kuljettajalupakirja.

Tuotanto

Aluksemme valmistetaan yhteistyökumppaniemme toimesta moduuleista, jotka kootaan yhteen Savonlinnassa Inkilänniemen telakalla. Vaihtoehtoisesti alus voidaan koota uutta omistajaa lähinnä olevan vesistön äärellä, josta se on valmistuessaan helppo laskea vesille. Jos tällä hetkellä Oravissa sijaitseva Big Catimme myydään, se siirretään ostajan haluamaan paikkaan erikoiskuljetuksella.

Siirry sivun alkuun