Kelluva lomahuvila Big Cat tarjoaa aitiopaikan kesäaktiviteeteille

Kun kesäloma alkaa, on eri lailla aikaa yhdessäololle perheen, ystävien ja sukulaisten kesken. Big Catissa aika kuluu rattoisasti oman porukan tai vieraiden seurasta nauttiessa. Toisinaan rauhaisammat hetket yksin luonnon keskellä voivat myös olla mieluisia. Vuoden lämpimin aika tuo mukanaan mahdollisuuksia monenlaisten aktiviteettien harrastamiseen, joita on helppo lähteä kokeilemaan kelluvasta lomakodista. Haluaisitko viettää kesän grillauksen, saunomisen, uimisen merkeissä vai tahdotko tasapainotella vesisuksilla, sup-lautailla tai huristella vesiskootterilla veden pärskyessä ympärillä? Tai ehkä jokin muu Houseboat Villan vinkeistä osuu mieleisten kesäharrastusten listalle.

Grillaaminen

Kovin moni suomalainen ei vietä kesäänsä koskematta grilliin, vaan grillaaminen kuuluu vuoden lämpimimmän vuodenajan ehdottomiin aktiviteetteihin. Suuntaa siis kauppareissulta Big Catin aurinkokannelle ja loihdi kasviksista, sienistä, kalasta ja lihasta käristettyjä kesäherkkuja, joita voi nauttia oman perheen kesken tai ystäväporukalla.

Saunominen

Saunominen mökillä ja muissa lomakodeissa järvimaisemissa kuuluu Suomen kesään. Tätä kansanperinnettä voit toteuttaa myös kelluvassa lomakodissasi Big Catissa. Kun kesäpäivä kääntyy illaksi, avaa saunan uuni, heitä sinne muutama polttopuu ja odota, kunnes löylyt kuumenevat. Ehkä otat yhden huurteisen tai muun kylmän juoman seuraksi, kun istut lauteille rentoutuman. Toisinaan voit pyytää kaveriporukkaa seuraksi. Aluksen kannella on hyvä ihailla yhdessä suomalaista kesämaisemaa ja pulahtaa välillä veteen.

Uiminen

Kun kesähelteet yllättävät, mikä onkaan ihanampaa kuin hypätä järveen viilentymään polttavalta auringolta! Laskeudu Big Catin takakannen rappusia pitkin syvänsiniseen veteen ja tunne, kuinka kuumuudesta rasittunut olo katoaa. Aurinkoisimpina päivinä saatat viihtyä järvessä pitkin päivää, ja onneksi se onkin aina aivan kelluvan lomakotisi äärellä.

Auringon ottaminen

Mikä olisikaan rentouttavampaa ajanvietettä kesähelteellä kuin oikaiseminen Big Catin aurinkokannelle ruskettumaan lämpöä säteilevän auringon alle! Nosta aurinkolasit silmille, laita aurinkohattu päähän ja levitä aurinkorasvaa, niin viihdyt kuumuudessa parhaiten. Toisinaan vaihtelu virkistää, jolloin voit hurauttaa vesiskootterilla läheiselle rannalle loikoilemaan pyyhkeen päällä auringon lämmittämällä hiekalla.

Sup-lautailu

Sup-lautailu on yksi kesäajan uusimmista harrastustrendeistä! Hyppää laudan päälle ja melo rauhallisesti kohti mitä kauniimpia maisemia. Sup-lautailu sopii hyvin leppoisista kesäpäivistä nauttimiseen järvimaisemissa ilman kiirettä mihinkään. Taitavimmat voivat hyödyntää sup-lautaa vaikkapa veden päällä joogaamiseen, jos haluaa vaihtelua esimerkiksi Big Catin kannella tehtyihin joogaharjoituksiin. Mikä olisikaan idyllisempi paikka sup-lautailuun tai joogaan laudan päällä kuin suomalainen järvimaisema!

Vesihiihto

Hiihto ei olekaan ainoastaan talvilaji! Kesällä voit hypätä vesisuksien päälle ja antaa Big Catin mukana olevan vesiskootterin vetää sinut vauhdin huumaan veden roiskuessa ympärilläsi. Kokeile kestääkö tasapainosi uuden harrastuksen alkumetreillä vai joudutko nousemaan muutaman kerran vedestä ennen kuin kiidät järven pintaa pitkin kuin kokeneempi vesihiihtäjä. Tätä hauskempaa kesäharrastusta on vaikea keksiä!

Vesiskootterilla ajaminen

Myös vesiskootterilla ajaminen tarjoaa vauhdintäyteisiä kesähetkiä Suomen vesistöissä. Ehkä lähdet rauhaisalle kauppareissulle läheisen rannan tuntumaan tai katselemaan maisemia vesiajoneuvon kyydistä. Toisinaan voit kokea jännittäviä hetkiä vesiskootterin vauhdin kiihtyessä, mutta muista kuitenkin aina oma ja muiden vesillä liikkujien turvallisuus.

Retkeily

Kun yksi maisema alkaa kyllästyttää, toinen vetää jo puoleensa horisontissa. Käynnistä Big Catin moottorit ja ohjaa alus vaikkapa lumoavaa saarta kohti, jossa kulkee kävelyreittejä, joita kulkiessa voi ihastella kaunista luontoa. Kävelyretken jälkeen voi viilentyä järvivedessä, ja nälän yllättäessä löydät varmasti myös hyvän nuotiopaikan, jossa grillata makkaraa tai kesän herkkuruokia.

Siirry sivun alkuun