Lomailua Big Catissa eri vuodenaikoina

Kelluva lomakoti Big Cat
Kelluva luksuslomakoti Big Cat sopii ympärivuotiseen veneilyyn.

Kelluva lomakoti Big Cat on tarkoitettu ympärivuotiseen oleskeluun, ja sopii lomailuun jopa talvella. Alus talvehtii jäissä ja pysyy lämpimänä kovimmillakin pakkasilla. Eri vuodenaikoina Big Cat majoittaa sinut ja lomaseurasi tilavissa sisätiloissa, joista löytyvät kaikki mukavuudet. Eri vuodenajat pitävät sisällään joukon niille ominaisia aktiviteetteja, jotka lomailijaa saattavat kiinnostaa.

Kevät

Kevät on hyvää aikaa nauttia talvihorroksesta heräävästä luonnosta. Jäiden sulaessa starttaat veneilykautesi muita veneilijöitä aiemmin, sillä vaikka keväälle sattuisikin kylmiä säitä, pysyt lämpimänä Big Catin sisätiloissa, joista myös aluksen ohjaaminen onnistuu. Big Catilla olet veneilijöistä ensimmäisenä vesillä kevään koittaessa, mutta palaat myös viimeisenä syksyn saapuessa. Alukselta patikoit helposti juuri lumesta sulaneille metsäpoluille, käyt heittämässä talviturkin ja käynnistät grillauskauden. Saunan lämmitessä nautit ensimmäisistä auringonsäteistä ja odotat pian saapuvia kesähelteitä, jolloin veneilykausi on huipussaan.

Kesä

Kesä on veneilijän parasta aikaa, vaikka Big Cat onkin tarkoitettu ympärivuotiseen lomailuun. Sauna lämpiää aurinkoisina kesäiltoina, järvi on vain askeleen päässä uimista varten, aurinkokannella hankit kunnon rusketuksen ja sen grillaussaarekkeella paistuvat kesän grilliherkut. Alus on hyvä tukikohta kesäaktiviteeteille, ja sieltä lähdetkin helposti sup-lautailemaan, vesihiihtämään tai ajamaan vesiskootterilla. Kun lähdet veneilemään, niin voit tehdä kesäisen retken vaikka jonkin pikkusaaren metsäpoluille tai siirtyä vesistön parhaalle kalapaikalle kokeilemaan lykästääkö kalaonni.

Syksy

Syksyllä nautit lämpimistä ruskan väreistä veneilyn lomassa. Kylmenevä sää ei haittaa, sillä Big Catin lämpimissä sisätiloissa pysyt suojassa mahdollisilta sateilta ja viileältä tuulelta. Samalla voit iloita veneilykauden pitkittymisestä ja lähteä alukselta syksyisten harrastusten pariin. Ehkä tiesi vie lenkkipoluille, alkusyksystä marjametsään tai loppusyksystä sienimetsään. Voit myös jatkaa ehkä jo kesällä aloittamaasi kalastusharrastusta niin kauan kuin järvet pysyvät sulina. Kalastussaaliista tai sienisadosta loihdit kelluvan luksuslomakodin keittiössä aterian jos toisenkin lomasi aikana. Marjoista taas leivot piirakkaa tai kakkua, joita voi nauttia syksyisinä kahvihetkinä aluksessa tai sen kannella, jos auringon säteet yllättävät vielä syksylläkin.

Talvi

Talven tuiskut eivät Big Catissa yöpyvää hetkauta. Vaikka pakkanen paukkuisi ulkona, pysyy alus sisältä lämpimänä jäissä turvallisesti kelluessaan. Avantouinnin ystävä käy virkistäytymässä saunaillan lomassa avannossa, kun taas pilkkijä lähtee tarpeeksi paksujen jäiden salliessa järven jäälle pilkkireissulle. Muutkin talviset aktiviteetit houkuttelevat Big Catissa lomailijaa. Alukselta voi suunnata pitkille hiihtoretkille tai retkiluistelemaan lumisen luonnon ympäröiviin maisemiin. Sisätilojen lämmössä on hyvä rentoutua hyvän kirjan ääressä, laittaa ruokaa tai tehdä etätöitä. Jos aika käy pitkäksi omissa oloissa, niin järjestä vaikka illalliskutsut vieraille.

Siirry sivun alkuun