Minkälaisille yrityksille Houseboat Villan kelluva luksuslomakoti Big Cat sopii?

Miltä kuulostaa veden äärellä viihtyneiden asiakkaiden kiitos, kun he kirjautuvat ulos hotellistanne kelluvassa luksushuvilassa vietetyn loman jälkeen? Entä mikä olisi upeampi paikka viihtyä suosikkiesiintyjän keikalla rantaravintolassa kuin Big Catin yläkannelle luodussa vip-tilassa kauniiden järvimaisemien ympäröimänä? Haluaisitko tarjota venevuokraamosi asiakkaille mahdollisuuden nauttia upeista kesäpäivistä luksuslomakodin lipuessa kauniissa järvimaisemissa? Tarvitseeko yrityksesi laadukkaita tiloja yritysvieraiden vastaanottamiseen tai haluaisitko tarjota henkilökunnallesi työsuhde-etuna kelluvan luksuslomakodin käytön heidän lomiensa aikana? Lue Houseboat Villan vinkit, kuinka Big Cat sopii erilaisten yritysten tarpeisiin.

Hotelleille ja lomakylille

Sijaitseeko hotellisi tai lomakyläsi järven rannalla maisemissa, joita voisi katsella loputtomiin? Haluaisitko tarjota erilaisia elämyksiä asiakkaillesi perinteisen hotellimajoittumisen rinnalle tai tarvitsetko lisätilaa majoittujille? Jos vastasit kyllä, niin ehkä voisit kiinnostua pohtimaan mahdollisuutta investoida kelluvaan luksusalukseen, jossa pääset majoittamaan asiakkaitasi ympärivuotisesti. Yöpyminen veden äärellä, luonnon keskellä on ainutkertainen elämys, joka tekee asiakkaasi vierailusta unohtumattoman. Aluksen sisätiloista löytyvät kaikki hotelliasumisen elementit: tilavat oleskelutilat, avokeittiö, makuuhuone sänkyineen, sauna ja suihkutilat sekä wc. Etu- ja takakannelta aukeaa näkymä järvelle, jonne on helppo pulahtaa uimaan. Portaita pitkin pääsee siirtymään aurinkokannelle, jolla auringonottaminen tai grillaus onnistuu suuremmankin seurueen kesken. Jäissä talvehtivalta alukselta ei ole pitkä matka uimaan avannossa, hiihtämään, luistelemaan tai pilkkimään, kun kesän kuumuus vaihtuu talven kirpeyteen.

Tapahtumajärjestäjille

Ehkä ravintolasi, baarisi tai muu tapahtumia järjestävä tilasi sijaitsee aivan veden äärellä ja yrityksessäsi esiintyy kesäkaudella joukko viihdyttäjiä, joita asiakkaasi saapuvat katsomaan sankoin joukoin. Voi olla, että mietit, kuinka tarjota katsojille enemmän vaihtoehtoja nauttia elävästä musiikista tai muusta järjestämästäsi viihteestä. Yksi mahdollisuus on usein erillisten vip-tilojen erottaminen esimerkiksi suuren kaveri- tai työporukan kesken tapahtumaasi saapuville. Perinteinen vip-väen festariteltta on jo nähty, ja muista tiloista rajattu alue on usein tavanomainen vaihtoehto. Järvimaisemissa kelluva Big Cat puolestaan tarjoaa laadukkaan ratkaisun, jonka voi aina sijoittaa tunnelmalliseen miljööseen – keskelle Suomen kesää yrityksesi läheisyyteen. Aluksen aurinkokannelle ja alakansille mahtuu useampi pöytäseurue viihtymään toistensa seurassa, ihailemaan ympärille avautuvaa luontoa, kuuntelemaan veden yli kantavaa musiikkia ja nauttimaan juoma- ja ruokatarjoilusta.

Venevuokraamoille

Etsitkö venevuokraamosi vuokrauskapasiteettiin jatkuvasti jotain uutta? Haluatko tarjota veneilyyn palan arvokkuutta ja luksusta? Oletko vielä törmännyt Big Catiin, joka tarjoaa verkkaista liikkumista vesillä ja josta löytyy tilavat, hyvin varustellut ja tyylikkäät tilat asiakkaidesi käyttöön? Big Cat sopii ympärivuotiseen lomailuun ja on suunnattu niin perheille pariskunnille kuin kaveriporukoille. Aluksen käyttö ei siis rajoitu vain kesäsesonkiin, vaan Big Cat on täysin talviasuttava lomakoti, jolloin saat hyvän katteen sijoituksellesi. Voit vuokrata sitä eteenpäin vuoden jokaisena päivänä. Yksi varteenotettava vaihtoehto on myös myydä alus lomaosakkeen osuuksiksi vesillä liikkumisesta kiinnostuneille asiakkaille, jolloin venevuokraamosi voi jäädä vastaamaan asuntolaivan ylläpidosta ja huoltamisesta.

Yritysten edustuskäyttöön

Haluaisitko tehdä lähtemättömän vaikutuksen yhteistyökumppaneihisi tai asiakkaisiisi liiketapaamisissa ja etsit tavanomaisesta poikkeavaa ratkaisua? Ehkä yrityksesi neuvotteluhuoneessa pidettyjen tapaamisten ja liikelounaiden sijaan voisit harkita jotain mieleenpainuvampaa. Miltä kuulostaisi yritystapaaminen veden ja luonnon keskellä tyylikkäissä tiloissa, joissa vieraasikin rentoutuu? Big Catissa saat neuvottelusi hoitumaan vuodenajasta riippuen niin sisätiloissa kuin tilavalla aurinkokannella, jotka voidaan kalustaa käyttötarpeesi huomioon ottaen. Aluksen keittiössä pääset kätevästi loihtimaan ja säilyttämään tarjottavia ja virvokkeita sekä keittämään kahvia tai teetä neuvottelukumppaneitasi ja asiakkaitasi ajatellen. Vielä suuremman elämyksen tarjoat, jos ohjaat aluksen yhdelle Suomen tuhansista järvistä yrityksesi kannalta tärkeät kumppanit kyydissä. Myös henkilökuntasi kesken järjestetyt palaverit hoituvat sujuvammin, kun yhdistät työnteon kauniisiin maisemiin.

Yritysten kelluvaksi lomamökiksi

Onko henkilökuntasi ja työyhteisösi hyvinvointi lähellä sydäntäsi? Pohditko tarjoavasi työntekijöillesi mahdollisuutta rentoutua työsuhde-etuna, jotta he voivat paremmin, mikä näkyy myös työpaikalla? Ehkä olet kartoittanut jo mahdollisuuksia virkistyspäivistä kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja loma-asuntoihin. Myös kelluva luksushuvila Big Cat on helppo vaihtoehto esimerkiksi yrityksesi omistamalle kesämökille. Alusta voi pitää yleisillä laituripaikoilla ympärivuotisesti esimerkiksi yrityksesi kotikaupungissa, jolloin alukselle siirtyminen ei edellytä aikaa vievää matkustamista. Yrityksesi omistuksessa olevaa asuntolaivaa voit tarjota henkilöstösi lomanviettopaikaksi työsuhde-etuna sekä yrityksesi virkistyspäivien tapahtumapaikkana. Lisäksi voit käyttää alusta neuvottelu- ja edustustilana. Voit olla varma, että henkilökuntasi arvostaa panostustasi, joka vaikuttaa heidän jaksamiseensa. Työsuhde-etu vaikuttaa parhaimmillaan työn laatuun ja tulokseen sekä lisää työnantajan arvostusta työntekijöiden keskuudessa.

Muu, mikä?

Ehkä keksit vielä jonkin uuden mahdollisuuden hyödyntää Big Catia yritystoiminnassasi, jota me Houseboat Villassa emme ole tulleet vielä ajatelleeksi. Monipuolinen alus sopii monenlaiseen yritystoimintaan, joten anna mielikuvituksesi lentää, sillä silloin syntyvät parhaat ideat. Voit myös vinkata meitä, jos saat mieleesi idean, jota emme ole hyödyntäneet.

Siirry sivun alkuun