Minkälaisia elämyksiä Big Catilla veneily antaa?

Mistä on Big Catilla veneily tehty? Se voi olla huumaavaa vapauden tunnetta, kun pääsee liikkumaan vesillä kohti edessä häämöttävää horisonttia. Se voi olla leppoisia hetkiä keskellä kesäkuumaa tai miksei talviloma poissa arjen aherruksesta. Se on usein ennen kaikkea luonnon läheisyydestä nauttimista ja sen puitteissa myös erilaisten kesä- ja talviaktiviteettien parissa viihtymistä. Tietenkään unohtamatta ripausta luksusta.

Vapauden tunne

Vapaus alkaa, kun irrotat kelluvan lomahuvilan laiturista ja hyppäät sen kyytiin. Kun ohjaat Big Catin keulan kohti horisonttia, tunnet ehkä olevasi yksin keskellä maailmankaikkeutta, ympäröivää luontoa ja vettä. Ehkä olet yksin, vain omat ajatukset seuranasi, ja veneily on sinulle tapa nollata vaikkapa raskas työpäivä. Tai sitten olet seurassa, jolloin voitte yhdessä iloita irrottautumisesta ulkomaailmasta ja suunnata kohti seikkaluja järvien päällä.

Rentoutuminen

Mikä leppoisampaa kuin viettää vaikka kokonainen lomaviikko vesillä! Ota kalastusvälineet mukaan, laita sauna lämpiämään tai korkkaa kylmä juoma viilentämään kuumuudelta. Välillä kuuntelet veden liplatusta, toisinaan viilennyt itsekin järvessä. Aika tuntuu loputtamalta, kun ei ole kiire minnekään. Samalla työhuolet ja arjen murheet unohtuvat. Ne tuntuvat kaukaisilta muistoilta, eikä edes ajatus loman päättymisestä juolahda mieleesi, niin rentouttavaa aikaa vietät Big Catissa.

Luonnon läheisyys

Suomen vesillä silmä lepää, niin kaunista siellä on. Metsien ympäröimä ja saarten koristama järvimaisema vain jatkuu edessä, vaikka olet kulkenut Big Catilla jo pitkän matkan. Ehkä ankkuroit aluksen lähelle autiota saarta, jonne jatkat kulkuasi kelluvan lomahuvilan mukana tulevalla vesiskootterilla. Saaren hiekkarannalta pääsee uimaan ja poimit puiden katveesta löytyviä metsämansikoita. Pian näkyviin ilmestyy joutsenpari poikasineen tai saimaannorppa sukeltaa kelluvan aivan rannan tuntumassa. Aurinko valaisee lähettyvillä kelluvaa alusta ennen kuin laskee horisontin taakse.

Ripaus luksuselämää

Big Cat ei ole mikään pikkupaatti, vaan monin mukavuuksin varusteltu kelluva luksushuvila. Nukut siellä mukavasti leveässä parisängyssä, valmistat ateriasi hyvin varustellussa keittiössä, ruokailet ruokailutilassa ja seuraat lempisarjaasi oleskelutilan kotiteatterista unohtamatta suomalaisten suosikkiharrastusta saunomista. Kesäisin aurinkokansi grillaussaarekkeineen houkuttelee käristämään ruokaa auringonpaisteeseen, ainakin silloin kun auringonottamiselta ehtii. Iltaisin taas ihailet auringonlaskuja alakannelta tai laskeudut iltauinnille takakannen rappusia pitkin.

Aktiviteetit

Big Catissa lomailu mahdollistaa keskittymisen niin kesä- kuin talviaktiviteetteihin. Kesään kuuluu luonnollisesti uiminen ja saunominen. Talvella voi taas kastautua avannossa, kun löylyiltä ehtii. Kesän aktiviteetteihin voi lisäksi kuulua vesiskootterilla ajamista, sup-lautailua tai vesihiihtoa. Talvisin harrastukset muuttuvat vuodenaikaa vastaaviksi, ja silloin jäillä kulkee niin hiihtäjää, retkiluistelijaa kuin pilkkijääkin. Väsynyt harrastaja pääsee aktiivisen talvipäivän päätteeksi juomaan kuuma kaakaota Big Catin tiloihin tai kesällä kylmää juomaa kelluvan lomahuvilan kannelle.

Siirry sivun alkuun