Mitä tehdä syksyllä Big Catissa lomaillessa?

Big Catissa lomailua syksyllä.
Kelluvassa lomakodissa Big Catissa voi lomailla myös kauniin ruskan maisemissa.

Syksy tuo tullessaan monenlaisia aktiviteetteja, joita Big Catilla lomaillessa voi hyödyntää. Metsät pursuavat marjoja ja sieniä, ja ne kutsuvat innokkaimpia marjastajia ja sienestäjiä keräämään antimiaan. Varsinkin ruska-ajan kauniit värit luonnossa hemmottelevat vaeltajaa. Rapujuhlat taas ovat hyvä vaihtoehto kesän grillijuhlille, ja saunomaan Big Catissa pääsee syksyisinkin.

Marjastaminen

Kun kesä alkaa väistyä, ilmestyy Suomen metsien mättäille joukoittain mustikoita, puolukoita ja lakkoja. Syyslomalla luonnonhelmassa kelluvasta Big Catista onkin helppoa lähteä metsiin sankon ja marjapoimurin kanssa marjoja keräämään. Samalla voi nauttia raikkaasta syksysäästä ja liikkua kauniissa maisemissa. Kun saalis on saatu kasaan, niin sen voi siivota Big Catin tilavassa keittiössä ja laittaa kylmään aluksen tilavaan jääkaappiin.

Sienestäminen

Ehkä et ole marjojen kerääjä, vaan sienestäjä! Big Catista pääset samoilemaan metsän siimekseen keräämään korvasieniä, kanttarelleja, tatteja ja muita metsän antimia. Samalla rentoudut rauhaisassa metsässä ennen kuin sienisaalis on kasassa. Palatessasi Big Catille voit valmistaa vaikkapa tattirisottoa tai jotain muuta sieniruokaa. Loput saaliista voit säilöä aluksen jääkaapissa tai kuljettaa kotiisi loman päätteeksi.

Vaeltaminen

Kuumalla kesällä pitkät vaellukset eivät houkuttele, mutta syksyn viileämmissä ilmoissa luonnonhelmassa kulkeminen käy jo helpommin. Mikä parasta ruskan aikaan syksyn väriloisto on parhaimmillaan!  Aja Big Cat mielekkäisiin maisemiin ja lähde retkelle metsäpoluille ja luontoreiteille. Siellä mieli virkistyy, törmäät ehkä metsän eläimiin ja palaat takaisin alukselle tyytyväisenä. Yöksi pääset majoittumaan takaisin pehmeisiin lakanoihin ja muiden mukavuuksien pariin.

Saunominen

Saunominen sopii niin talveen, kevääseen, kesään kuin syksyynkin. Laita puita uuniin ja odota vaikkapa pimenevää syysiltaa ihaillen, kunnes sauna lämpiää. Kuumiin löylyihin ja saunan lauteille istahtaessasi voit avata pullon olutta tai siideriä ja rentoutua lämmössä. Samalla maailman murheet ja arjen haasteet unohtuvat. Vaikka kesän lämpimät vedet ovat syksyllä jo muistoissa, rohkeimmat pulahtavat veteen vielä syyssäillä suoraan Big Catin saunasta.

Rapujuhlat

Jos kesän grillauskausi on mielestäsi jo ohi, niin miltä kuulostaisi rapujuhlien järjestäminen? Kutsu sopiva määrä vieraita ja pidä juhlat Big Catin yläkannella. Syksyllä yllättävä pieni sadekaan ei haittaa, sillä Big Catin aurinkokannen saa katettua osittain. Mukava seura, maistuva ruoka, ja hyvä juoma kruunaa syksyn lomailun Big Catilla. Toki syksyyn sopivat myös grillijuhlat, jos ravut eivät sinulle maistu. Huonomman sään yllättäessä, voit siirtyä vierainesi aluksen sisätiloihin jatkamaan juhlintaa.

Siirry sivun alkuun