Onko kelluva Bar Cat Suomen satamien ja vesistöjen upein ravintola?

Houseboat Villalla on parhaillaan suunnittelupöydällä upea, kelluva ravintola-alus Bar Cat. Satama- tai risteilyravintolaksi sopivasta 42-paikkaisesta aluksesta saattaa tulla yksi Suomen kaupunkien tai matkailuyritysten vetonauloista. Asiakaspaikoista suurin osa sijoittuu aurinkokannelle, loput alakansille sekä sisätiloihin. Bar Catiin kaavaillaan ravintolakeittiötä sekä anniskelutiskiä, ja tietenkin aluksesta löytyy myös asianmukaiset wc-tilat. Kesä on monen mielestä vuoden parasta aikaa, joten mikset sijoittaisi Bar Catiin, jonka voit kyydissä asiakkaasi pääsevät nauttimaan kauniista järvimaisemista, hyvästä ruoasta, raikkaista juomista ja menevästä musiikista. Talvella asiakkaasi viihtyvät aluksen lämpimissä sisätiloissa suojassa pakkassäiltä.

Satamaravintolaksi

Suomessa on lukuisa määrä hurmaavia, veden äärellä sijaitsevia kaupunkeja, joiden satamissa komeilee vanhoja höyrylaivoja ja aluksia, joissa voi käydä lounaalla, illallisella, kahvilla tai jopa yöpyä sekä tietenkin lähteä risteilylle. Ravintolalaiva Bar Cat tarjoaa erilaisen vaihtoehdon perinteisemmille höyrylaivoille tai rantaravintoloille, jotka tarjoavat palvelujaan vesistöjen äärellä. Bar Cat on moderni alus, joka herättää huomiota satamissa asukkaiden, matkailijoiden ja ohikulkijoiden keskuudessa. Alus luo rentoa kesätunnelmaa Suomen kaupunkeihin tai matkailuyritysten satamiin. Se sopii hyvin elämykselliseksi ruokapaikaksi tai kelluvaksi kesäterassiksi, ja kannella on myös mahdollista soittaa live-musiikkia vaikkapa oman kaupungin suosikkiartistin esittämänä. Sen voi kiinnittää vaikkapa rantaravintolan laituriin, jossa alus voi toimia vip-tilana esimerkiksi rannassa järjestettävän keikan tai muun tapahtuman yhteydessä. Asiakaspaikkoja voi jatkaa asettamalla pöytiä ja tuoleja Bar Catin edustalle laiturille, jonne on helppo tarjoilla aluksen keittiöstä ja jossa voi nauttia musiikista samalla tavoin kuin ravintolalaivassakin. Bar Catin käyttö ei rajoitu kesäaikaan, vaan lumisia maisemia voi ihailla lämpimissä tunnelmissa aluksen sisätiloissa.

Risteilyravintolaksi

Mikä onkaan ihanampaa kuin viettää kesää vesillä elämästä nauttien. Bar Catissa vierailu on elämyksellinen kokemus jo satamassa komeillessaan, mutta vesillä risteillessä pääsee täysin Suomen kauneimman luonnon keskellä järvimaisemiin. Näkymän lisäksi ravintola-aluksen keittiössä valmistuvat ateriat ja baarista tarjoiltavat juomat hemmottelevat matkailijaa risteilyn aikana. Voihan olla, että kyytiin hyppää myös muusikko kitaransa kera, jolloin illastava väki voi ihastua vielä tunnelmalliseen musiikkiin. Ehkä Bar Cat lähtee seilaamaan Saimaalle jonkin matkailuyrityksen laiturista mahdollistaen saimaannorppien bongaamisen matkan aikana. Tai sitten se lumoaa Inarijärven vesillä Lapin matkailijoita. Pirkanmaalla alus voisi pitää tukikohtanaan esimerkiksi Tamperetta, mutta ravintolaristeilyn aikana kellua Näsijärven tai Pyhäjärven vesillä. Minne tahansa Bar Catin päätyykin sijoittamaan, ihastuttaa se varmasti kävijänsä kesäisissä järvimaisemissa. Talvisin Bar Catin voi muuntaa satamaravintolaksi, kun jäätyneet vesistöt estävät risteilemisen vesillään.

Siirry sivun alkuun